יום ראשון, 31 ביולי 2011

אז מה עוד אפשר להעמיס ולמכור על עגלות בחו"ל?


עגלות בחו"ל הוא מונח נרדף למוצרי ים המלח או לציורי שמן עבור ישראלים החושבים על עגלות בחו"ל. זה הברור מאליו. אבל הנה כמה רעיונות מדליקים אחרים שונים:
משקפי שמש
פופקורן בטעמים שונים
טי שירטס מדליקות
צעצועים
נעליי רטרו
גלידה
כי הצלחה במכירות של עגלות בקניונים מבוססת על קניה אימפולסיבית
כי הצלחה במכירות של עגלות בחו"ל מבוססת על קניה של מוצרים לא יקרים
קניה אימפולסיבית היא דרך אחרת לתאר קנייה שאיננה נחוצה ואיננה חיונית כלל וכלל. היא צריכה לספק, בזמן הקניה, את האשליה שזה בדיוק מה שיעשה את הקונה מאושר...

יום רביעי, 20 ביולי 2011

עגלות בקניונים- דרום אפריקה


עגלות בדרום אפריקה... כן כן!! גם כן יעד לעגלות בחו"ל. חשבתם אי פעם על עגלות בדרום אפריקה?
אז הנה מבחר של בעד ונגד לעגלות בדרום אפריקה (לקט מתוך פורומים בנושא עגלות בחו"ל)

עגלות בדרום אפריקה?
מקום מדהים!!!!!!!!!!!!!!!
לא יודעת לגבי מכירות, האנשים שם חמים ומפוצצים

עגלות בדרום אפריקה?
המטבע שם לא חזק דולר שווה 8 ראנד, המחייה שם זולה מאד,מי שיודע למכור צריך למכור הרבה בשביל לעשות סכומים.

מאידך:
עגלות באפריקה?
המטבע שם לא נמוך אבל זה לא אומר שלא עושים כסף כמו בכול מקום אחר בעולם המוצרים שם נמכרים שווה ערך לדולרים אמריקאים ויש שם לאנשים את הכסף לבזבז

עגלות באפריקה?
הה הה... יש גם ציורי שמן בדרום אפריקה (חוץ מעגלות)

תשובה: 
אני מחפש ציורי שמן בדרום אפריקה יש לך מושג איך אני יכול ליצור קשר?

יום רביעי, 13 ביולי 2011

עגלות בחו"ל- דפוסי קנייה בקניונים


כדי להבין טוב יותר את מהות עניין העגלות בחו"ל, שומה עלינו להבין את דפוסי הקניה של המבקרים בקניונים בחו"ל. זה גם יהיה אחד השיקולים בבחירת המיקום אליו נשאף כאשר אנחנו חושבים על עגלות בחו"ל.
העובדה היא שהרגלי הקניה בקניונים נשארו יציבים במהלך השנים האחרונות. כמובן שישנן עליות ומורדות במאפייני קניות בקניונים בחו"ל, אבל בסך הכל ניתן לראות דפוס קבוע שבהחלט מעודד את עניין הקניות של מבקרים בקניונים בתחום העגלות.

יותר לקוחות מגיעים לקניונים לשם הביקור בקניון ולאו דווקא לצורך קנייה ממוקדת מתוכננת מראש, מה שנקרא window shopping. המשמעות הברורה היא שאנשים מבקרים בקניונים כדי לבלות, ובתוך כך חלק מהבילוי הוא גם קניה גחמנית, ספונטאנית (וזה בדיוק מה שאנחנו מכוונים אליו בתחום של על עגלות בחו"ל...). מכאן שאם מנהלי העגלות מציגים את המוצרים שלהן בצורה הנכונה, כלומר שהעגלות מייצרות חווית קניה נכונה ומפתה פוטנציאל המכירות על גבי עגלות בקניונים עולה ועולה.  

יום רביעי, 6 ביולי 2011

עגלות בחו"ל- השיקולים בבחירת מוצרים למכירה

השיקול המרכזי  בבחירת מוצרים למכירה על גבי עגלות בחו"ל הוא האם המוצרים שיוצגו על העגלות ימכרו טוב. יש להבין את הדינאמיקה של הקונים המבקרים בקניונים. הגורמים המרכזיים הם כמובן, גיל, מין, מצב כלכלי, רמת הכנסה וכדומה. ניתן לבחון זאת בצורה פשוטה: אפשר לשוטט בקניון ולראות איזה חנויות הן החנויות העמוסות ביותר. ובתוך כך, לצפות ולנתח את קהל הקונים באותן חנויות. לאפיין את הקונים הללו. לאחר מכן המלאכה לאתר מוצר רלוונטי לאותו קהל יעד היא קלה.

עגלות בחו"ל איננה אידיאולוגיה. עגלות בחו"ל אמורות להיות מכרה זהב. לכן ובהכרח השלב הבא הוא החשבון:

  1. חייב להיות מוצר או מוצרים שמאפשרים מרק אפ של לפחות 300%. יש להיות בטוחים שמוצר המוצע למכירה בעגלות בחו"ל יכול "לשאת" מרק אפ של 300% 
  2. המוצר שיימכר במחיר האמור בנפח של לא פחות מאשר פי 5 ממחיר השכירות, עיצוב, תצוגה וניהול קו עגלות בחו"ל.
  3. בהמשך לסעיף 2, יש להביא בחשבון את הוצאות ניהול העגלות בחו"ל שכוללות את נושא התצוגה על העגלות. יש להשקיע בצורה רצינית בעיצוב העגלות ובחבר'ה שמוכרים את המוצרים שעל גבי העגלות בחו"ל 
  4. יש להביא בחשבון את עניין האשראי-  כמה זמן ייקח להחזיר את ההשקעה על העגלות. השקעה בקו עגלות בחו"ל מצריכה מרווח נשימה כדי לממן את התקופה שמפתיחת קו העגלות ועד לרגע שמכירת מוצרים שעל העגלות יתחילו להניב רווחים.


עגלות בחו"ל מאפשרות לגרוף רווחים מדהימים. אם יש לך את זה- שיחקת אותה... אם לא, עגלות בחו"ל  הן לא בשבילך

יום ראשון, 3 ביולי 2011

עגלות בחו"ל- מה מוכרים


עגלות בחו"ל- שוק ענק:
בכל קניון כיום ניתן לראות עשרות עגלות, מה שנקרא "עגלות בחו"ל".
עונת השיא של עגלות בחו"ל היא כריסמס. ואכן שוק העגלות בחו"ל הוא ענק. רק בארה,ב לבדה מוערך שוק העגלות בחו"ל בכ 12.7 מיליארד דולר!!! ברור שאי אפשר להתעלם משוק שכזה!!!

רוב העגלות בחו"ל הן עגלות של זכיינים המוכרות מוצרים קבועים וידועים (כגון מוצרי ים המלח). יחד עם זאת קיים עדיין פוטנציאל אדיר של מכירת מוצרים אחרים בעגלות.

אין ספק שהעגלות בחו"ל מציעות פלטפורמה מעניינת, עם פוטנציאל מכירתי שיווקי ליזמים ולמשקיעים, באשר למצורים שעדיין אינם נמכרים על גבי עגלות בחו"ל. הקו המנחה הוא אילו מוצרים בני קיימא, כלומר קשיחים, שקשה למכור אותם בחנויות סטנדרטיות כיוון שבחנות סטנדרטית הם "טובעים" במבחר הגדול שבחנות.

מאפייני מוצרים שיכולים להימכר על גבי עגלות בחו"ל
מחירי המוצרים הנמכרים בעגלות בחו"ל צריכים לנוע בין 10 ל 150 דולר. פחות מ 10 דולר לא יניבו רווחיות. 150 דולר הוא הסכום המקסימאלי הסביר לקניה אימפולסיבית.

מחיר לצרכן צריך להיות כפול או פי שלוש מהמחיר נטו לבעלי העגלות. יש לקחת בחשבון שבעלי העגלות בחו"ל נדרשים לשולי רווח גבוהים כדי שיהיה כדאי להם לתחזק את קו העגלות וגם להרוויח.

מוצרים שמיועדים למכירה בעגלות בחו"ל חייבים להיות מתאימים לקנייה אימפולסיבית, גחמנית. המוצרים חייבים להיות מוצרים שמבקרי הקניון יחשקו בהם כאשר הם חולפים על פני העגלות, ואינם יכולים לעמוד בפני פיתוי הקניה כאן ועכשיו.
המוצרים חייבים להיות כאלו שניתן להציג אותם בצורה נאה, מפתה ומשכנעת על גבי העגלות.  ברור שבעלי עגלות בחו"ל חייבים לגרום לרוכשים פוטנציאלים לחשוק במוצר ולבצע קניה ספונטנית. תצוגה מתאימה על העגלות תסייע רבות לעניין.

הערכה היא ש 10 עד 25 אחוז מתוך באי הקניון הם רוכשים פוטנציאליים עבור מוצרי העגלות בחו"ל. המוכרים המפעילים את העגלות בחו"ל הם אלו שתפקידם למשוך קהל שעובר בקרבת העגלות ולגרום להם לשים לב לעגלות.

המוצר אותו מתכוונים למכור על גבי עגלות בחו"ל חייב, אם כן, להיות אטרקטיבי ולמצוא חן בעיני כמה שיותר אנשים.